Wybrane elementy żywienia a problemy zdrowotne krów mlecznych. Część II poszerzona o metody chowu

Nowe

M. Kuczaj, J. Preś


Zespół autorów: R. Bodarski, S. Kinal, M. Kuczaj, R. Mordak, J. Orda, J. Preś, J. Twardoń, A.Zachwieja

Rok wydania2014
Oprawamiękka
Ilość stron176
Format168 x 238 mm
ISBN978-83-7846-054-1

Poleć znajomemu

40,00 zł Cena dla klienta indywidualnego

Sugerowana cena detaliczna 45,00 zł

Książka dla studentów i absolwentów wydziałów biologii i hodowli zwierząt oraz medycyny weterynaryjnej, a także lekarzy medycyny weterynaryjnej i doradców żywieniowych.

SKRÓCONY SPIS TREŚCI:

1. Pobieranie paszy

2. Białka paszy

3. Energia paszy - dodatkowe źródła

4. Metody chowu a zagrożenia zdrowotne u krów mlecznych

5. Żywieniowe czynniki prozdrowotne u krów mlecznych

6. Normy żywienia krów

Podobne produkty