Nowe
M. Kuczaj, J. Preś
Zespół autorów: R. Bodarski, S. Kinal, M. Kuczaj, R. Mordak, J. Orda, J. Preś, J. Twardoń, A.Zachwieja
Rok wydania | 2014 |
Oprawa | miękka |
Ilość stron | 176 |
Format | 168 x 238 mm |
ISBN | 978-83-7846-054-1 |
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Poleć znajomemu
Książka dla studentów i absolwentów wydziałów biologii i hodowli zwierząt oraz medycyny weterynaryjnej, a także lekarzy medycyny weterynaryjnej i doradców żywieniowych.
SKRÓCONY SPIS TREŚCI:
1. Pobieranie paszy
2. Białka paszy
3. Energia paszy - dodatkowe źródła
4. Metody chowu a zagrożenia zdrowotne u krów mlecznych
5. Żywieniowe czynniki prozdrowotne u krów mlecznych
6. Normy żywienia krów
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna