Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce

Nowe

L. Campbell


Aktualnie niedostępne.

Rok wydania2014, dodruk 2015
Oprawamiękka
Ilość stron200
Format165 x 240 mm
ISBN978-83-7579-298-0

Aktualnie brak tego produktu w magazynie.

Poleć znajomemu

35,00 zł Cena detaliczna

Dowiedz się, w jaki sposób zastąpić tradycyjne produkty składnikami roślinnymi i które sposoby przygotowywania potraw pozwalają na zachowanie największej ilości wartości odżywczych.


Pierwsza, bestsellerowa publikacja T. Colina Campbella Nowoczesne zasady odżywiania to jedna z najważniejszych książek o zdrowiu i żywieniu opublikowanych w ciągu ostatniej dekady. Na całym świecie sprzedano jej prawie milion egzemplarzy. Autorzy Nowoczesnych zasad odżywiania udowadniają, że winę za rozpowszechnienie chorób cywilizacyjnych, takich jak otyłość, cukrzyca, choroby serca czy nowotwory, ponosi zachodnia dieta. Na podstawie jednego z największych badań w historii, dowodzą również, że dieta roślinna zapewnia optymalne zdrowie i może pomóc w leczeniu wielu chorób.


Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce autorstwa córki T. Colina Campbella to zbiór przepisów na smaczne i zdrowe potrawy, bazujących na najnowszych danych z zakresu medycyny i dietetyki. Dzięki tej książce przekonasz się, że zdrowe odżywianie wcale nie jest wyrzeczeniem, a dania roślinne to kulinarna rozkosz dla każdego! To po prostu bukiet pysznych i łatwych w przygotowaniu potraw roślinnych pozbawionych tłuszczów przetworzonych i z minimalną ilością cukru oraz soli. Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce są idealnym przepisem dla osób, które cenią dobry smak i dbają o swoje zdrowie.

SKRÓCONY SPIS TREŚCI:

Przedmowa 

Wstęp 

Chleby i babeczki

Dania śniadaniowe 

Przystawki i sałatki 

Zupy i gulasze

Kanapki

Dania główne 

Przekąski 

Desery 

Indeks

Podobne produkty