Nowe
Zdrowe desery, ciasta i słodycze bez nabiału
I. Kulawik, K. Błaszczyk-Wójcicka
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 176 |
Format | 192 x 252 |
ISBN | 978-83-7579-643-8 |
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Poleć znajomemu
Słodka kuchnia roślinna zawiera proste, tanie i szybkie w wykonaniu przepisy na słodkości bez nabiału, na bazie pełnowartościowych produktów roślinnych. W książce znajdują się przepisy na: ciasta na zimno, wypieki, lody, praliny i trufle, a także na batoniki bez glutenu, białej mąki, czy rafinowanego cukru.
SKRÓCONY SPIS TREŚCI:
Wstęp
Moje ulubione składniki
Mieszanka bezglutenowych mąk do pieczenia
Kasza jaglana
Sprzęt kuchenny
Desery
Trufle, pralinki i batony
Lody
Ciasta bez pieczenia
Wypieki
Indeks składników
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna
Cena detaliczna